E-Poslovanje

Uskoro berza IT poslova na Digitalnoj Srbiji

 

Nakon velikog broja poruka koje smo dobili do vas, odlučili smo da pustimo u rad platformu za poslove vezane za Informacione Tehnolgije.
Naime, od kada smo pustili sajt u rad pa do danas veliki broj vaših mailova se odnosio na digitalne tehnolgije, odnosno na pronalaženje i ponudu poslova.

S obzirom na to da se sve češće javlja potreba za digitalnim poslovima, kako u programiranju, tako i u marketingu, odnosno dizajnu, rešili smo da pustimo platformu koja će objediniti sve ljude koji se na bilo koji način bave Informacionim Tehnolgijama.

U nekim narednim tekstovima će biti više o tome na kakav ćemo način raditi.

Ono što već znamo, to je da sigurno da nećemo raditi po principu da firma postavi oglas s naslovm da traži PROGRAMERA, a unutar oglasa da stoji tekst kako programer ustvari treba da bude astronaut i da ima platu od 300 evra.

Dakle, gledaćemo da oglasi koji budu išli ne budu kao ovaj prikazan na slici

Savet : ukoliko ste firma i potreban vam je radnik u IT sektoru, slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam objasnili šta programer tačno radi.

Dakle, nikako ne postavljate ovakav oglas.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane firme i pojedince, da nam se jave kako bismo počeli da punimo bazu podataka sa konkretnim i jasno postavljenim poslovima.

Uskoro više…

Dodaj komentar